Guardado naznačil, že po sezóně opustí Deportivo

Andrés Guardado (© marca.es)

Andrés Guardado je neustále terčem spekulací ohledně možného přestupu. Odchod z Deportiva poprvé naznačil i samotný fotbalista.

"Pokud 30. června odejdu, chci, abych lidem zanechal dobré vzpomínky. Mým cílem je vrátit Deportivo do nejvyšší soutěže. Odejdu s čistým svědomím," prohlásil mexický reprezentant.

Guardado přišel na Riazor v roce 2007 z Atlasu a stal se nepostradatelným členem základní sestavy. Deportivo neopustil ani poté, co tým vloni sestoupil do Segundy. Celek z Galicie má na dosah návrat mezi elitu, neboť druhou nejvyšší soutěž vede s náskokem sedmi bodů na druhou Celtu Vigo a jedenácti na třetí Valladolid.

"Postup byl naším jediným cílem od prvního kola, máme k němu nakročeno, ale do konce sezóny je ještě hodně zápasů. Segunda je velmi těžká soutěž, určitě jsem mé setrvání v Deportivu i po sestupu nebral jako krok zpět v kariéře. Během určitého období jsem přemýšlel o prodloužení kontraktu, ale momentálně to nevidím jako pravděpodobnou možnost, protože mé ambice osobní ambice jsou jinde než ty momentálního Deportiva," dodal Guardado, jenž se v létě stane volným hráčem. Podle některých médií si již plácl s Valencií, oficiálně však nic potvrzeno nebylo.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace