Guardiola chce Thiaga a zkritizoval vedení Barcelony

Pep Guardiola chce Thiaga do Bayernu (© marca.es)

Bayern Mnichov se přidává do boje o Thiaga Alcántaru. Potvrdil to kouč bavorského celku Pep Guardiola.

"Nikdo nechce odejít z Barcelony, ale Thiago chce hrát. To je naše šance. Čeká nás hodně zápasů, což znamená velkou rotaci hráčů. Navíc Thiago může hrát na několika postech. Buď přijde on, nebo už nikdo. Je to superhráč," prohlásil Guardiola.

Dvaadvacetiletý Thiago by si v Bayernu ročně přišel na 4 miliony eur. Podle médií již dal souhlas s přesunem do Bayernu, který se jej chystá vyplatit částkou 18 milionů eur ze smlouvy.

Guardiola zároveň tvrdě zkritizoval vedení Barcelony v čele se Sandrem Rosellem: "Odešel jsem 6 tisíc kilometrů daleko a žádal vedení, aby mě nechalo v klidu. Neudělali to, nedodrželi slovo. Během roku se stalo hodně věcí, ale využít Titovy nemoci, aby mi ublížili, to je něco, na co nikdy nezapomenu. S Titem jsem se v New Yorku setkal, a když ne, tak protože to nebylo možné, ne však mojí vinou. Copak musím vysvětlovat, že přeji jen to nejlepší někomu, s kým jsem tolik let spolupracoval?"

"Byl jsem to já, kdo z Barcelony odešel, etapa skončila. Řekl jsem, ať dělají svou práci a ať jsou spokojení s hráči, které mají. Přeji Barceloně jen to nejlepší, protože je to pro mě velmi zvláštní klub, to nemusím říkat. Udělal jsem v Barceloně vše nejlépe, jak jsem mohl. Rozhodnutí odejít bylo mé."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace