Guardiola chtěl prodat Alvese, Piquého, Cesca a Villu, tvrdí Gallardo

Pep Guardiola a Cesc Fàbregas (© as.com)

François Gallardo je v posledních dnech často citován v médiích. Hráčský agent nejprve prozradil, že John Terry by mohl v lednu přestoupit z Chelsea do Valencie, nyní se vrátil k odchodu Pepa Guardioly z Barcelony.

Podle Gallarda podmínil veleúspěšný kouč své setrvání na lavičce prodejem čtyř hráčů - Dani Alvese, Gerarda Piquého, Cesca Fàbregase a Davida Villy, což měl prezident Barcelony Sandro Rosell odmítnout. Guardiola ve funkci skončil a před letošní sezónou ho nahradil Tito Vilanova.

"Guardiola podmínil své setrvání ve funkci několika pomínkami, které sdělil Rosellovi . Jednou z nich bylo, aby byli prodáni čtyři hráči. Pep neviděl na Danim, Cescovi a Gerardovi dostatečné motivované, u Villy pak šlo o sportovní důvody, " uvedl Gallardo.

"Sandro považoval tyto fotbalisty za nedotknutelné, protože fanoušci by jejich odchod nepřijali. Proto k dohodě o prodloužení Guardiolovy smlouvy nedošlo."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace