Guardiola: Keita patří mezi to nejhezčí, co mě v Barceloně potkalo

Seydou Keita a Pep Guardiola (© marca.es)

Seydou Keita dal ve včerejším utkání proti Sportingu vítězný gól Barcelony, za což si vysloužil chválu od Pepa Guardioly.

"Mezi nejhezčí věci, které mě v roli trenéra Barcelony potkaly, patří to, že jsem ho mohl poznat. Musím mu poděkovat za vše, co nám dává," prohlásil kouč Katalánců na adresu záložníka z Mali, jehož krásný gól ze 78. minuty byl vítězný. Barcelona soupeře porazila 3-1.

"Mí hráči předvedli další intenzivní a emotivní výkon, bylo to opět tak trochu epické," dodal Guardiola k utkání, po němž Barcelona snížila ztrátu na vedoucí Real Madrid na sedm bodů. Bílý balet má však k dobru dnešní zápas proti Espanyolu.

Guardiola věří, že je v silách mistra posledních tří ligových ročníku nepříznivou situaci zvrátit: "Budeme bojovat, dokud bude žít naděje. Real Madrid má skvělý tým, ale ani my neztrácíme motivaci. Bohužel už nemáme vše v našich rukách a musíme spoléhat na zaváhání soupeře."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace