Guardiolu potěšily výkony Keity a Pedra

Pedro se dočkal pochvaly od Guardioly (© sport.es)

Barcelona i přes oslabenou sestavu snadno dosáhla na tři body z hřiště Mallorcy. Pep Guardiola neskrýval spokojenost zejména nad výkony Seydou Keity a Pedra.

Záložník z Mali nastoupil v letošním ročníku Primery podeváté v základní sestavě, podle trenéra Katalánců byl hlavním strůjcem vítězství: "Pokud nehrajete pravidelně, tak je složité dostat se do zápasového rytmu. Ale hráči musí cítit důvěru. Na každého přijde řada. Když máte povahu jako Keita, pak je vše jednodušší. Potřebujeme takové hráče. On byl hlavním strůjcem našeho vítězství."

Pochvaly se dočkal také Pedro, který parádní střelou uzavřel skóre na 3-0 ve prospěch favorita: "Mužstvo potřebuje góly od útočníků. A Pedro má tu schopnost, že je svým pohybem a prací směrem dopředu i dozadu neustále platným hráčem. Je pro náš tým velmi důležitý."

Guardiola připustil, že první půlhodina nebyla od Barcelony dobrá: "Byl to zápas, do kterého jsme se nejdéle dostávali. Prožili jsme dlouhý týden, nemohli jsme chytit rytmus. Pomohl nám gól Messiho, to byl velmi důležitý moment."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace