Guidetti chce více minut na hřišti, Fontàs jeho slova mírní

John Guidetti (© marca.es)

John Guidetti zmeškal úvod sezóny kvůli zranění a po jeho doléčení nedostává v dresu Celty Vigo mnoho šancí, na což si před novináři postěžoval.

"Je to neudržitelná situace, není dobrá a nejsem s ní spokojený. Je to něco, co se musí vyřešit. Začneme se tím zabývat. Když hraji, hraji dostatečně dobře. Více udělat nemohu," prohlásil švédský útočník. Není to poprvé, co se Guidetti na Balaídosu dožaduje většího zápasového vytížení. Stejně si počínal i ve svém prvním roce v klubu, tehdy ještě pod vedením Eduarda Berizza.

Andreu Fontàs, čtvrtý kapitán týmu, se snaží vše uklidnit a Guidettiho slova mírní: "Všichni Johna známe. Má horkou hlavu. Všichni fotbalisté jsme egoisté, chceme hrát. Na trénincích normálně bojuje o místo v sestavě. Jeho slova možná nebyla ideální, ale jsem si jistý, že nám ještě hodně pomůže."

Před pětadvacetiletým Guidettim zatím dostává přednost útočné trio Pione Sisto, Iago Aspas a Maxi Gómez. Podle deníku Marca nehodlá Celta v zimním přestupovém období kádr oslabovat, pokud bude chtít Guidetti změnit dres, bude zřejmě muset počkat do konce sezóny.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace