Hackeři udělali z Di Maríi posilu Barcelony. Stane se jí doopravdy?

Jaký dres bude Di María oblékat? (© marca.es)

Včera v brzkých ranních hodinách se na Twitteru a Facebooku Barcelony objevila zpráva "Ángeli di Marío, vítej v FC Barcelona." Šlo jen o žert hackerů. Ale argentinský záložník by do Barcelony mohl zamířit i oficiálně.

"Ahoj, FC Barcelono, jsme OurMine (Security Group), prosím kontaktujte nás. A promiňte za hoax :D," přidala hackerská skupina na Twitter Barcelony vysvětlující zprávu. Katalánský klub následně potvrdil, že se po Netflixu, HBO či PlayStationu stal dalším terčem útoku OurMine.

Ale nešlo jen o předzvěst? O přestupu devětadvacetiletého fotbalisty PSG, jenž v minulosti oblékal dres konkurenčního Realu Madrid, na Camp Nou se totiž opravdu spekuluje. Diario Sport dnes dokonce přišel se zprávou, že celý obchod je velmi blízko dokončení za částku 50 milionů eur.

Pro obě strany by měl transfer pozitivní dopady. PSG by pomohl ke splnění FFP (Finančního Fair-Play), které narušil příchod Neymara právě z Barcelony za 222 milionů eur, Blaugranas zase potřebují posilu do středu pole, který postrádá někdejší lesk...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace