Hádka kapitána s prezidentem a tři zranění. Problémy Realu Madrid nekončí

Sergio Ramos a Florentino Pérez (© marca.es)

V kádru Realu Madrid se po prohraném osmifinále Ligy mistrů proti Ajaxu, které znamenalo vyřazení z poslední soutěže, v níž mohl královský klub zachránit zpackanou sezónu, hromadí zranění i frustrace.

Dvouměsíční přestávka čeká na Viníciuse Júniora. Mladý Brazilec byl jedním z mála pozitiv posledních měsíců, odvetu proti Ajaxu však nedohrál kvůli zranění kotníku. Svalové potíže vyřadí na poloviční dobu také obránce Dani Carvajala a křídelníka Lucase Vázqueze.

Deník AS navíc přinesl informaci, kterou následně potvrdil i list Marca, že po střetnutí bylo dusno v kabině, kam přišel klubový prezident Florentino Pérez. Ten dával špatný rok za vinu samotným hráčům, za které se však postavil Sergio Ramos a oponoval, že pod krizí je podepsán i Pérez, neboť nepřivedl dostatek kvalitních posil.

Hádka vyeskalovala do té míry, že měl Florentino Pérez vyhrožovat kapitánovi vyhazovem z klubu, na což Sergio Ramos odpověděl, že pokud ho vyplatí ze smlouvy, "odejde se vztyčenou hlavou". U slovní pře byli přítomni všichni fotbalisté i realizační tým.

Real Madrid během jediného týdne vypadl z Copy, v lize se jeho ztráta na Barcelonu navýšila na 12 bodů a v Lize mistrů mu vystavil překvapivou stopku nizozemský Ajax.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace