Hamit Altıntop je oficiálně hráčem Realu Madrid

Hamit Altıntop (© as.com)

Real Madrid hlásí druhou posilu pro příští sezónu, z Bayernu Mnichov získal Hamita Altıntopa.

Bílý balet za služby 28letého záložníka, jenž může díky své univerzálnosti nastupovat se středu i na krajích, nezaplatí ani euro, neboť Altıntopovi končí v německém celku smlouva, kterou odmítl prodloužit. Realu Madrid, který vše potvrdil na své webové stránce, se proto upsal jako volný hráč, a to na dobu čtyř let. Během každého roku by si měl vydělat 2,5 milionu eur.

"Bayern se ke mně choval po celé čtyři roky skvěle, stejně tak fanoušci. Budu na tuto etapu v mé kariéře vždy rád vzpomínat, ale Real Madrid je to největší, co může fotbalistu potkat. Je to splnění snu," uvedl Altıntop, jenž v Bayernu nepatřil do základní sestavy. I v novém působišti by měl působit jako člen širšího kádru.

Altıntop doplnil Nuri Şahina jako další posila na žádost José Mourinha pro sezónu 2011/2012. Další na řadě by mohlo být nové jméno do ofenzivy, neboť Emmanuel Adebayor se po hostování zřejmě vrátí do Manchesteru City, svého mateřského klubu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace