Hazard chce nadchnout a doufá, že bude mít na hřišti volnost

Eden Hazard (© marca.es)

Eden Hazard prozradil, že se nemůže dočkat debutu v bílém dresu Realu Madrid.

První přípravný duel čeká Bílý balet už dnes v noci proti Bayernu. "Sice to jsou jen přáteláky, ale budou to mé první zápasy v dresu Realu Madrid, proto chci nadchnout celý svět, trenéra, spoluhráče i fanoušky. Pokusím se ze sebe ukázat to nejlepší."

Real Madrid zaplatil Chelsea 100 milionů eur, od Hazarda očekává, že bude lídrem. K tomu potřebuje belgický reprezentant volnost na hřišti: "Snažím se hrát s volností. Občas je to ve fotbale těžké, ale jsem typ hráče, který když nehraje s volností, tak to špatně snáší a jde na lavičku. Rád střídám strany, levou, pravou, občas středem... Hrát instinktem, o tom pro mě fotbal je, o instinktu. Rozhoduji se během vteřiny."

"Když hrajete za Real Madrid, musíte každý rok vyhrávat trofeje. Pokud jednou neuspějete v Lize mistrů, fanoušci jsou naštvaní. Ale to je v takovém klubu normální. Musíte uspět, proto jsem tady. Čím mohu přispět? Zkušenostmi. Když jsem přišel před sedmi lety do Chelsea, byl jsem dítě. Teď jsem vyspělejší. Odehrál jsem přes 500 zápasů, je mi 28 a stále se cítím mladý. La Liga je od Premier League zcela odlišná, ale když máte zkušenosti, přizpůsobíte se rychle. Proto si myslím, že jsou zkušenosti zásadní, pokračuje Hazard.

"K úspěchu potřebujete motivovaný tým. Nezáležíi jen na vás. Když cítíte, že tým chce vyhrát, chcete vyhrát také. Proto miluji fotbal, protože záleží na týmu."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace