Hazardova nálada pod bodem mrazu

goal.com Eden Hazard

Belgický reprezentační útočník je v této sezóně v Realu Madrid odsouzen k vysedávání na lavičce a ani budoucnost neslibuje větší vytížení. Otevřeně se mluví o příchodu Mbappého nebo Haalanda, případně obou dvou. Navíc má Madrid Benzemu ve fantastické formě a Hazard by se mohl stát novým „případem Bale“.

Dva měsíce před koncem sezóny 2021/22 má Eden Hazard v úmyslu dodržet v Realu smlouvu končící v létě 2024, ale Bílý balet je opačného názoru a se službami belgického útočníka nepočítá. Snaží se ze všech sil najít možného zájemce o jeho služby a přesto, že již loni v létě i letos v zimě jednání o přestupu probíhala, všechna ztroskotala na zamítavém postoji Hazarda.

Belgický útočník je se svou stávající situací nespokojený a snaží se v tréninku zlepšit a vysloužit si základní sestavu. Pravidelné tréninkové dávky si přidává i v době svého osobního volna. Nikdy předtím v takovém rozsahu necvičil, ale nová strategie kýžený výsledek nepřináší. A tak se Hazardovi sešla malá zápasová praxe a také špatná produktivita – pouze jedna branka a dvě asistence v letošní sezóně.

Hazard a jeho celá rodina si ovšem již zvykli na život v Madridu a jen neradi by se stěhovali do nového prostředí. Záleží jim tedy na tom, aby věci zůstaly tak, jak jsou. „Hazard má svou vizi, je mu dobře tam, kde se zrovna nachází. Jeho rodina se v Madridu cítí dobře a smlouvu má do roku 2024. Myslím tedy, že jakékoliv spekulace o odchodu počkají,“ utnul myšlenky na odchod jeho bratr a agent Kylian.

Druhým a vlastně závažnějším problémem je to, že Hazard ale ani Real Madrid nemají k dispozici konkrétní nabídky klubů k přestupu. Nejdražší přestup historie Realu Madrid by tak mohl skončit podobně jako Bale. Hazardův plat ve výši 15 milionů eur je další překážkou, která odhání možné zájemce. Ze šatny Realu Madrid sice zaznívá jen chvála vyzdvihující obrovskou profesionalitu belgického útočníka, ale Hazard potřebuje hrát. Mistrovství světa v Kataru se blíží.

 

Další aktuální novinky o Realu Madrid a exkluzivní články najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace