Hazardovo představení na Bernabéu sledovalo přes 50 tisíc fanoušků

Eden Hazard při představení na Bernabéu (© marca.es)

Real Madrid včera večer oficiálně představil fanouškům Edena Hazarda, posilu, za kterou zaplatil Chelsea 100 milionů eur.

Slavnostní akt sledovalo na Bernabéu více než 50 tisíc příznivců.

"O tomto jsem snil od mala, vždy jsem fandil Realu Madrid a věřil, že si v jeho dresu zahraji. Nemohu se dočkat začátku sezóny. Chci vyhrávat zápasy a trofeje, tvořit s Realem Madrid historii," nechal se slyšet belgický reprezentant.

Hazard vyběhl na trávník v dresu bez čísla, o němž se teprve rozhodne. "Žertem jsem se ptal Modriće, jestli mi nechá desítku. Odmítl. Číslo pro mě není důležité, důležitý je znak. Je to perfektní chvíle pro přestup do Realu Madrid. Teď je na mně, abych ukázal své kvality na hřišti. Pokusím se stát nejlepším hráčem světa, ale důležitější je, abychom jako tým vyhrávali tituly."

"Nejsem Galácticem, ale pokusím se jím stát. Zatím jsem Eden Hazard. Jsem v nejlepší fázi kariéry a vím, že se mohu ještě zlepšit. Chci pomoci týmu zkušenostmi, průniky a góly. Udělám vše pro úspěch."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace