Heynckes chce znovu trénovat Real Madrid. Čeká na Florentinův telefonát

Jupp Heynckes (© marca.es)

Jupp Heynckes dovedl Bayern Mnichov k triumfu v letošní Lize mistrů, po němž v klubu končí. A novým působištěm zkušeného Němce by se mohl stát Real Madrid.

Právě Bílý balet dovedl k ušatému poháru už v roce 1998. Nyní by mohl být nástupcem José Mourinha, jehož mise v hlavním městě Španělska kýženou La Décimu nepřinesla.

První volbou je pro prezidenta Realu Madrid Florentina Péreze Carlo Ancelotti, jehož ale odmítá pustit PSG. Podle médií je Heynckes jedním z možných "náhradníků".

A jak ujišťuje Enrique Reyes, agent 68letého německého kouče, Heynckes má o angažmá zájem, přestože se spekulovalo, že s trénováním skončí: "Jupp si přeje návrat do Realu Madrid, přijal by ho s radostí. Pokud nám Florentino zavolá, určitě nabídku přijmeme."

"Jupp se prozatím loučí jen s Bundesligou, ne s kariérou. Pokud musí říct někdo ano, pak to není Jupp, nýbrž Florentino Pérez."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace