Higuain o přestupové politice Realu: Dal jsem 26 gólů, ale stejně museli koupit Kaká a Benzemu

Gonzalo Higuain a Karim Benzema

Bývalý elitní striker Realu Madrid zavzpomínal na svůj čas v La Lize, kdy ho několikrát zaskočilo, jak aktivní je klub na přestupovém trhu a zvyšuje konkurenci na útočných postech. V jeden moment se v útoku musel tlačit s hráči jako Ronaldo, Benzema či Kaká.

V současnosti hráč Interu Miami (MLS) se často zamýšlel, zda jsou jeho góly pro klub málo, když v po jeho přestupu k Los Blancos v roce 2007 se za dva roky poté připojil hvězdný Cristiano Ronaldo a o rok poté klub přivedl Karima Benzemu a Kaká.

"S Benzemou to byla férová soutěž, ale oba jsme do toho museli dávat maximum. V roce 2007 přišel Ronaldo a dal 27 gólů, já jsem nastřílel 27."

"Další přestupové období přišli Beznema a Kaká. Tehdy jsem si řekl, kolik gólů vlastně musím dát, aby to bylo dost?"

"Přišel Karim a i díky němu jsem ze sebe dostal to nejlepší. Je to skvělý hráč."

Higuain si užívá své působení v Interu Miami, který byl v poslední době spojován s možným přestupem Lionela Messiho. Ten měl dle některých spekulací zakončit kariéru v MLS. Bývalý útočník ale neočekává, že by si s Messim někdy zahrál.

"Nechtějte mě dostat do problémů. Nemám absolutně ponětí, kde Messi skončí a zda to může být Inter Miami."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace