Higuaín se blýskl hattrickem, míč ale nechal Nachovi

Nacho odchází s míčem do kabin (© marca.es)

Gonzalo Higuaín se vrátil ke střílení gólů, k výhře Real Madrid 6-3 na Mestalle přispěl hattrickem. Míč jako vzpomínku na zápas však přenechal Nachu Fernándezovi.

Higuaín se trefil poprvé po zdravotních problémech se zády, kvůli kterým se musel podrobit operaci, což znamenalo čtyřměsíční pauzu. Argentinský útočník naposledy skóroval 20. listopadu proti Athleticu. Nyní rozšířil svoji letošní sbírku v Primeře na 10 gólů v 15 zápasech.

"Jsem šťastný, užívám si to, protože po takové době to je skvělý pocit. Od mého posledního gólu už uběhlo hodně času. Je dobře, že máme tak široký kádr, protože některým může přijít odpočinek vhod, stejně tak druhým herní čas na hřišti. Je to zdravá konkurence, všichni jsme si rovni," uvedl Higuaín.

Nadšený byl i Nacho Fernández, který se stal sedmým hráčem Castilly, jenž debutoval pod José Mourinhem. Jedenadvacetiletý obránce odehrál na pozici levého beka celé utkání. A podle portugalského kouče si počínal jako zkušený veterán.

"Je pěkné, když tohle slyšíte. Trenér mi celý týden naznačoval, že nastoupím, věděli jsme to jenom my dva. Dohrával jsem v křečích, tohle je Primera, úplně jiný svět," prohlásil Nacho, kterému Gonzalo Higuaín přenechál na památku míč ze zápasu. "Pipa se mě zeptal, jestli ho chci. Řekl jsem mu, že ano. On byl superšťastný, ale já si ho zasloužím více. Takový debut, to je sen."

Nacho Fernández je starším bratrem Álexe, který si připsal první start za první tým Real Madrid před několika měsící v Santanderu. "Nesoutěžíme spolu, Álex mě naopak podporoval a radil mi," dodal Nacho.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace