Higuaín vyhlíží přestup: Chci změnu

Gonzalo Higuaín (© as.com)

Gonzalo Higuaín přispěl k vítězství Realu Madrid nad Osasunou 4-2 jedním gólem. Zřejmě posledním v bílém dresu.

Argentinský útočník totiž po konečném hvizdu posledního utkání letošní sezóny potvrdil, že chce změnit působiště: "Odcházím z Realu Madrid. Byl jsem tu sedm let, rozhodnutí je pevné. Chci změnu."

"Vloni jsem zůstal kvůli fanouškům, trenérovi a spoluhráčům. Ale letos jsem změnil rozhodnutí. Není to náhlé nebo kvůli sezóně bez titulů nebo kvůli pískotu fanoušků po vypadnutí s Dortmundem. Je v tom něco jiného, ale neřeknu co. Rozhodl jsem se po rozhovoru s rodinou."

Real Madrid získal Higuaína v roce 2006 z River Plate za 12 milionů eur. Nyní by za něj mohl dostat dvojnásek, nejpravděpodobnější destinací El Pipity se jeví Juventus. "Vždy jsem musel bojovat na krev. Pokud mě teď klub prodá, dostane více, než za mě zaplatil. Pokud jde o statistiky, odcházím spokojený. Vyhrál jsem trofeje, byl kapitánem, fanoušci skandovali mé jméno. Zatím nevím, kam přestoupím. Klub ale ví, že chci odejít. Mám konkrétní nabídky, například od Juventusu. Opustím kamarády, není to snadné. Ale chci změnu," dodal 25letý fotbalista.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace