BLOG: Hoďte na toho blázna síť!

Souboje s Pepem bolí (© as.com)

Real Madrid po dlouhých letech pozná, jaké je to zahrát si ve čtvrtfinále Ligy mistrů. Bude u toho i Pepe. Bohužel.

V osmifinálové odvetě neměl Lyon na Bernabéu šanci a padl 0-3. Trenér Bílého baletu José Mourinho netajil svoji spokojenost. S tím, co předvedli na trávníku, mohou být spokojeni i samotní hráči. Kromě Pepeho. Portugalský stoper se opět ukázal jako hodně kontroverzní a pro racionálně uvažujícího člověka těžko pochopitelná osobnost.

"Jsem ze svého chování zklamaný, byla to chyba, kterou přiznávám, a špatný vzor pro mladé fotbalisty. Nebude se to opakovat," kál se Pepe po dva roky starém zkratu, kdy nejprve fauloval Casquera z Getafe, aby ho následně na zemi ležícího jak smyslů zbavený pokopal. Mnozí se nechápavě ťukali na čelo, další pouze nevěřičně zírali. A fanoušci Realu Madrid se styděli.

Pepe poté nějaký ten měsíc nuceně odpočíval kvůli trestu a po návrat na trávníky sekal dobrotu. Ne dlouho. Tu a tam předvedl, že v sebeovládání zrovna nevyniká. Vrcholem byl včerejší zápas. Pepe v něm obdržel velmi rychle žlutou kartu. A měl vidět další. A další. A další... Kolenem ve vzdušném souboji poškádlil Lisandra Lópeze. Útočník Lyonu pak dostal nášup v podobě kolíků do stehna. "Nejlepší" kousek si blázen v bílém dresu nechal na samotný závěr, kdy už se dohrávalo pouze z povinnosti, když po jednom ze střetů vstal a nakopl Cissokha. Naštěstí se pořádně netrefil. Kdyby se mu to povedlo, obránce soupeře by skončil s úrazem hlavy v nemocnici.

Pepe momentálně jedná s Realem Madrid o nové smlouvě. A řada fanoušků Bílého baletu věří, že k dohodě nedojde, protože takové hráče (i přes jeho fotbalové kvality, které jsou obrovské) v týmu prostě nechtějí.

"Je roztomilý a můžete ho mít doma. Ale dbejte následujících varování: Nesmíte ho namočit. Chraňte ho před přímým světlem. A co je nejdůležitější, na co nesmíte nikdy zapomenout: i kdyby plakal sebevíc, i kdyby žadonil v žádném případě ho nekrmte po půlnoci," tak zní oficiální text distributora ke slavnému filmu Gremlins. Pokud se zmíněnými radami nebudete řídit, bude vás to bolet. Hodně. Paralela s Pepem se nezapře. A Real Madrid by neměl mít v kádru fotbalisty, ke kterým potřebuje návod k použití...

Podívejte se na Pepeho řádění proti Lyonu:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace