Hra Betisu sa mi veľmi páči, vraví Inui

Takashi Inui (© realbetisbalompie.es)

Japonský futbalista Takashi Inui je už oficiálne hráčom Betisu Sevilla, s novým zamestnávateľom podpísal kontrakt na tri roky. A prečo si vybral práve Betis?

30-ročný ofenzívny záložník už dávnejšie naznačil, že s Eibarom zmluvu nepredĺži a v lete tohto roka sa stane voľným hráčom. Skúsený futbalista hráva v Európe od roku 2011, prešiel si klubmi ako VfL Bochum, Eintracht Frankfurt a SD Eibar. V Primera División odohral dokopy 94 zápasov, strelil 11 gólov a zaznamenal 12 prihrávok na gól spoluhráčovi.

Po podpise zmluvy s Vedriblancos bol Inui stručný: "Som veľmi šťastný, naozaj veľmi. Chcel som hrať za Betis, lebo ich hra sa mi veľmi páči, nebolo to ťažké rozhodnutie."

Takashi Inui bude fanúšikom Betisu predstavený po MS v Rusku, kde bude reprezentovať svoju krajinu. V najbližších dňoch či týždňoch sa bude tento sevillský klub snažiť dotiahnúť do úspešného konca aj príchod dvojice Pau López z Espanyolu Barcelona a Sergio Canales z Realu Sociedad, ktorí by taktiež mohli pomôcť tomuto tímu v domácej súťaži, ale aj v Európskej lige.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace