Hráči i trenér Málagy se po prohře na Mestalle zlobili na sudího

Manuel Pellegrini v diskusi s rozhodčími (© marca.es)

Hodně vyhecovaný byl včerejší zápas mezi Valencií a Málagou. Andalusané nemohou přijít na jméno Rubinosi Pérezovi.

Málaga na Mestalle padla 3-4 brankou Adurize z poslední minuty, tedy v době, kdy hosté hráli oslabeni o dva hráče. Stoper Demichelis byl vyloučen za penaltový zákrok na Juana Manuela Matu po patnácti minutách, Hélder Rosário ve druhém poločase za protesty.

"Rozhodčí neukázal žádný respekt vůči Málaze," zlobil se Júlio Baptista, jenž deset minut před vyrovnal povedenou střelou na 3-3. Podle Brazilce řekl Rubinos Pérez brankáři Málagy Sergiu Asenjovi: "Nauč se vybíhat, chlapče, jsi špatný."

"A ani to nedal do zápisu. Není možné, aby hráči Valencie rozhodčího uráželi a nic se nestalo. My nemůžeme protestovat, ale když se rozhodčí zmýlí, tak se nic neděje. Navíc to ovlivňuje výsledky," dodala La Bestia.

Ve stejném duchu mluvil i záložník Apoño: "Je to ostuda. Rozhodčí neprokázal žádnou úctu. Přitom za to, jak pískal a jak se choval, by si ji nezasloužil ani on."

Na tribunu byl za protesty vykázán i jindy klidný Manuel Pellegrini. Chilský kouč se na tiskové konferenci nechal slyšet: "Ve Španělsku jsem tak špatný výkon rozhodčího ještě nezažil, ale nebudu se k tomu detailněji vracet. Španělský fotbal je už tak v jednom ohni, nechci se k tomu přidávat. Byl jsem vyloučen za protesty po faulu na Jesúse Gámeze."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace