Hráči Realu se staví na zadní

Pedro León (©marca.com)

Odlehčit kádr, aby se do něj vešly všechny komponenty, na které má Mourinho pro příští sezónu zálusk nebude nijak jednoduchá věc. Soupiska je hodně početná a na některé se prostě nedostane, neboť do hry se jich může zapojit jen pětadvacet. Dudek už po skončení smlouvy sbalil kufry, Garay, Gago, Lass, Pedro León, tihle všichni moc šancí pod portugalským mágem nemají. Pak je tu ale ještě další borec.

Gonzala Higuaína by se velmi rád zbavil především klubový prezident Florentino Pérez. Moc dobře totiž ví, že Argentinec je jedním z mála fotbalistů, za nějž může Real Madrid vytěžit tučný zisk. A ty to penízky obratem investovat do přestupů hvězd jako třeba Kuna Agüera, nebo Cesca Fábregase. Higuaínovi agenti se tento týden sešli s generálním ředitelem merengues José Ángelem Sánchezem aby se ho poptali na neutichající spekulace ohledně Gonzalova odchodu z Realu. A že na činiteli královského klubu nenechali nit suchou musí být jasné z prohlášení, ve kterém ozřejmili, že odchod Gonzala nepřipadá v úvahu. Higuaín nechce měnit dres a už vůbec ne být slevový kupón při koupi jiného hvězdného plejera, Kuna Agüera, která by ho zavála pro příští sezónu do Atlética Madrid. A poslední slovo bude mít zcela jistě argentinský forvard. The Special One s ním podle veřejných prohlášení počítá, čímž dává najevo nesouhlas s prezidentovými plány. 

Také Pedro León se staví na zadní proti klubovým zájmům. Včera ráno mu Portugalec sdělil, že s ním do příští sezóny nepočítá a dal mu dobrou radu, aby odešel na nějaké hostování, protože pod ním si asi moc nezahraje. Už letos toho moc nenahrál a teď bude mít kolem sebe na kraji zálohy ještě větší konkurenci. Je to zvláštní paradox, neboť v zimě chtěl Pedro León odejít na hostování a Mourinho ho nechtěl pustit. Tak si možná rodák z Muly postavil hlavu a řekl si že teď na just neodejdu. Ať se třeba...

Před několika dny se Mourinho sešel i s mladým Canalesem a jeho tátou, aby jim sdělil stejnou zprávu, jako Pedru Leónovi. Canales sice přímo neodmítl odchod na hostování, ovšem jen za předpokladu, že by zůstal i nadále ve Španělsku. Takže Bolton, který si na něj myslel , může hledat někde jinde. A jestli nesežene zajímavý flek v Primera División začne mít Mourinho a Florentino Pérez hodně starostí. Že by jim trn z paty pomohl vytáhnout Villarreal, který by o něj měl zájem v případě odchodu Rossiho do Barcelony?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace