Hráčská výměna mezi Barcelonou a Interem? Brozovičovi se z Itálie nechce

Marcelo Brozovič (goal.com)

Ve španělských médiích proběhla spekulace, že by si působiště mohli vyměnit Franck Kessié, toho času hráč Barcelony, a Marcelo Brozovič. Chorvatský záložník však podle všeho nemá v úmyslu opouštět Inter Milán, kde dlouhodobě patří mezi opory záložní řady.

Kessié dorazil do Barcelony teprve vloni v létě z AC Milán, kde byl lídrem dvoučlenné zálohy. Změna mu ovšem nesedla a z Katalánska nejspíš odejde. On sám by preferoval návrat k Rossoneri, ti ale, zdá se, nemají zájem. A tak by reprezentant Pobřeží slonoviny mohl zamířit k rivalovi.

O jeho služby se totiž zajímá Inter Milán. Barcelona by nebyla proti, avšak ráda by z týmu italského giganta získala jiného středopolaře. Brozovič se prý kormidelníkovi FC Barcelona Xavimu velmi zamlouvá a chtěl by jej přivést do svého týmu. A třeba právě rovnou výměnou za Kessiého.

Brozovič však v milánském celku nedávno podepsal nový kontrakt do roku 2026 a opouštět klub, ve kterém se mu daří a nastupuje za něj už od roku 2015, nechce. V Interu má jisté místo v základní sestavě, kdežto v Barceloně by mu mohlo hrozit, že podobně jako Kessié ve tvrdé konkurenci neobstojí dle představ.

Pravděpodobnost výměny je tak velmi malá, podle Sky Sports ale nikoliv úplně vyloučená. Inter o Afričana stojí a možná bude ochoten Brozoviče obětovat. Barceloně se ale nezdá, že by za šestadvacetiletého hráče měla dostat chorvatského třicátníka, a tak by si ke Kessiému představovala ještě peněžní doplatek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace