Huesce se nedaří, přesto nabídla kouči Franciscovi novou smlouvu

Francisco (© marca.es)

Huesca se sice v první sezóně v nejvyšší soutěži trápí, její vedení přesto i nadále věří kouči Franciscovi,jemuž nabídlo prodloužení smlouvy.

Poslední místo, nejméně výher, nejvíce porážek, nejhorší obrana i celkové skóre a třetí nejhorší útok. To je vizitka aragonského celku, který letos v La Lize debutuje. Prezident klubu Agustín Lasaosa prozradil, že by byl rád, kdyby Huesca a Francisco šli dál po stejné cestě.

"Nabídli jsme Franciscovi prodloužení smlouvy, ať už to bude v Primeře, nebo v případě sestupu v Segundě. Fracisco odvádí skvělou práci a uvidíte, že jednou bude působit v některém z velkých španělských klubů," uvedl Lasaosa.

Samotný 40letý Francisco, jenž mužstvo přebral v polovině října po odvolaném Leu Francovi a ani v jednom ze sedmi zápasů nedokázal zvítězit, je za nabídku vděčný, byť ji zatím nepřijal: "Jsem za tuto možnost i důvěru, kterou mám od prezidenta a celého vedení, velice vděčný. Pravdou ale je, že momentálně nemám síly, abych Huesce vrátil vše, co mi nabízí. Potřebujeme začít vítězit a ukázat lidem, že důvěra ve mě je správná. To je hlavní úkol. Co se stane v budoucnosti, to pro mě není v současné chvíli důležité. Chci jen ukázat, že náš projekt je správný a dobrý."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace