Hugo Mallo znovu nosí kapitánskou pásku a pochvaluje si zlepšení týmu

Hugo Mallo (© marca.es)

Celta Vigo vyhrála podruhé v řadě, což se jí povedlo poprvé po téměř půl roce. Zlepšení týmu od nástupu nového trenéra Chacha Coudeta si pochvaluje Hugo Mallo.

"Jsme s novým trenérem spokojení. První, co nám řekl, bylo, ať se usmíváme a věříme sami sobě a práci, kterou děláme. Znovu jsme získali ztracené iluze. Mužstvo se zvedlo a přišly i výsledky. Určitě máme potenciál na vyšší mety, než je záchrana, ale sezóna je dlouhá a Primera je náročná, někdy se daří dobře, někdy méně," říká Hugo Mallo, jenž už znovu nosí kapitánskou pásku, kterou mu bez vysvětlení odebral předchozí kouč Galicijců Óscar García.

"Nemluvil jsem s trenérem. On se tak rozhodl a nedal mi žádné vysvětlení. Asi měl své důvody. Musím poděkovat fanouškům, kteří vědí, že jsem tady vyrůstal a jsem v klubu dvacet let, z toho dvanáct v prvním týmu. Nikdy jsem nedělal hlouposti a nebudu je v mém věku dělat ani teď. Fanoušci vědí, že jsem upřímný člověk, podporovali mě. Fakt, že fanoušci a spoluhráči byli vždy na mé straně, mi dodává sílu," vysvětlil Hugo Mallo.

"Trenér oznámil své rozhodnutí přede všemi, ale bez vysvětlení. Samozřejmě, že jsem poté v tisku četl, že to bylo kvůli nedisciplinovanosti a dalším důvodům... Nevím, odkud se to vzalo. Chodím na trénink mezi prvními a odcházím mezi posledními. Jako kapitán si nemohu dovolit zmeškat trénink. Bylo to tvrdé, nečekal jsem to. Ale fotbalový svět umí být krásný i nepříjemný. Jsem připraven na vše."

Celta poskočila po výhře na půdě Athleticu, k němuž pomohl Hugo Mallo gólem, na 15. místo, odkud ztrácí na pohárové příčky pouhé tři body.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace