Hvězda Barcelony stráví zbytek roku na marodce

Pedri

Po úterní bezbrankové remíze v Lize mistrů doma s Benfikou Lisabon se nesou Camp Nou další špatné zprávy. Kvůli zdravotním potížím již ve zbylých týdnech tohoto kalendářního roku nepomůže mužstvu Pedri.

Supertalentovaný středopolař ovládnul letošní vydání prestižní ankety Golden Boy, do zimního přestupového období se však zřejmě ani neukáže na trávníku. Důvodem je vleklé zranění stehna.

S tou samou patálií se trápí devatenáctiletý fotbalista, který dnes slaví narozeniny, již od září. Původně se vrátil na 67 minut prvního skupinového zápasu Champions League na půdě Benfiky, čímž si ale trhliny ve svalové tkáni jen obnovil.

Nový trenér Barcelony Xavi údajně hodlá osobně dohlédnout na to, aby se léčba španělského reprezentanta už v žádné fázi nikterak neuspěchala. Návrat do plné zátěže je tak v plánu na leden. Mezitím si realizační tým vystačí se zdravými záložníky de Jongem, Busquetsem, Gavim, Nikem a Riquim Puigem.

Podle mnohých se na Pedrim podepsala více než náročná sezóna 2020/21, během níž odehrál společně s Eurem a olympijskými hrami celých 73 soutěžních zápasů. Víckrát nenastoupil v minulém ročníku žádný jiný profesionální hráč.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace