Hvězdnou posilou do útoku Atlética je Villa

David Villa (© fcbarcelona.cat)

Atlético Madrid oznámilo jméno zvučné posily, která má zacelit mezeru po Radamelu Falcaovi, jenž odešel do Monaca. Je jí David Villa.

Oba kluby již přestup oficiálně potvrdily, a to včetně konkrétních čísel. Los Colchoneros zaplatí za služby 31letého forvarda 2,1 milionu eur. Další 2 miliony eur mohou do Katalánska putovat v případě, že Villa bude oblékat dres Atlético i v sezóně 2014/2015, za ročník 2015/2016 by Atlético připlatilo další milion eur.

Celkově tak Atlético nevyjde Villa na více než 5,1 milionu eur. Barcelona si však zajistila 50procentní podíl z případné další přestupové cifry.

David Villa je nejlepším střelcem historie španělského národního týmu, Barcelonu opouští po třech letech, během kterých dosáhl s klubem na nejdůležitější trofeje - ligový titul a triumf v Lize mistrů. Osobní statistiky si vylepšil 48 góly ve 119 soutěžních zápasech.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace