I slepý vidí, že Real ovlivňuje rozhodčí, říká Xavi

Trenér Barcelony, Xavi

Trenér Barcelony, který před nedávnem šokoval fanoušky rozhodnutím po sezóně u týmu skončit, prostřednictvím rozhovoru do televize ukázal prstem na podle něj nízkou kvalitu rozhodčích ve španělské lize. Navzdory tomu, že je Barcelona zapletena do skandálu Negreira, Xavi dál tvrdí, že Real Madrid vyvíjí nátlak na rozhodčí a ovlivňuje zápasy.

Xavi, trenér Barcelony, si na tiskové konferenci rýpnul do španělské asociace rozhodčích, která podle něj skáče tak, jak Real Madrid píská. „I slepý vidí, co se děje. Diego Simeone z Atlética řekl nedávno, že nejsme hloupí. Všichni to vidí, ale musíme to říkat do médií.

Rozhodčí La ligy podle trenéra katalánského klubu dlouhodobě pískají nestranně, čímž znevýhodňují ostatní týmy a ovlivňují boj o titul. Navzdory tomu, že se samotná Barcelona potýká se skandálem Negreira, je podle Xaviho zřejmé, jak Real Madrid prostřednictvím svého televizního kanálu vyvíjí tlak na rozhodčí.

Už jsem řekl, že se mi to nelíbí. Madrid ovlivňuje arbitry a dělá to každý týden. Rozhodčí pískají pod tlakem a my se s tím musíme vyrovnat. Je to realita a my nemůžeme fanouškům říkat něco jiného,“ pokračoval na tiskové konferenci Xavi, který je se svým týmem pod obrovským tlakem, protože na vedoucí Real Madrid ztrácí v lize již deset bodů. Trenér, který v létě v Barceloně skončí, by rád zachránil sezónu, jež je až do této chvíle značně neproduktivní a ligová soutěž je prakticky jedinou cestou za ziskem trofeje.

Více informací o Realu Madrid najdete na BilyBalet.cz

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace