Iago Aspas vo Vigu minimálne do leta

Iago Aspas (© ligafutbol.net)

Anglické tímy Chelsea, Reading, Swansea, či ligoví konkurenti Celestes Atlético Madrid a Valencia, to všetko sú kluby, ktoré mali v poslednej dobe záujem o šikovného útočníka Celty Vigo Iaga Aspasa.

Z jeho odchodu z Galície ale v zimnom prestupovom období nič nebude. 25-ročný futbalista pomôže svojmu tímu v boji o záchranu v La Lige, čo sám aj potvrdil na tlačovej koncerencii.

"Sezónu dohrám v drese Celty, to som povedal už viackrát. Nepopieram, že som mal kontakty aj s inými mužstvami, ale k žiadnej dohode nedošlo. Ani k dohode s Valenciou. Ak by som chcel niekam prestúpiť, má k tomu čo povedať aj môj terajší zamestnávateľ."

Iago Aspas sa v minulom ročníku Ligy Adelante stal druhým najlepším strelcom súťaže, strelil 23 gólov. Lepší bol už iba s 28 gólmi Leonardo Ulloa z Almeríe, momentálne už hráč Brightonu. Výkupná klauzula za Aspasa činí 10 miliónov Eur, funkcionári Celty podľa všetkého na zníženie tejto čiastky nepristúpia...

"Je veľa klubov, ktoré majú o Aspasa záujem. Jeho odchod v januári je ale takmer nemožný. Čo sa stane v lete, to je ťažké predpokladať, uvidíme neskôr," vyjadril sa začiatkom roka agent Iaga Aspasa Félix Gende.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace