Iago Aspas zařídil Španělsku výhru nad Tuniskem

Iago Aspas (© marca.es)

Španělsko vstřelilo i ve druhém přátelském utkání před mundialem jediný gól, na rozdíl od zápasu proti Švýcarsku však tentokrát stačil na těsné vítězství nad Tuniskem.

Útočník Celty Vigo tak oproti svým konkurentům získal další plusové body a zkomplikoval Lopeteguimu rozhodování o tom, kdo bude na šampionátu devítkou základní sestavy.

V Krasnodaru se nehrál hezký zápas. Chybělo mu tempo, vzrušení. O první se překvapivě postaralo Tunisko, ale De Gea byl pozorný. Minuty ubíhaly a Španělsko stále nebylo schopné vytvořit si výraznější tlak, který by ho dotlačil k dobrému výsledku v generálce na Portugalsko.

Až čtvrthodiny před koncem přišel na hřiště Iago Aspas a roli žolíka splnil dokonale. Netrvalo dlouho a využil přihrávky Diega Costy, aby vsítil rozhodující trefu. Španělsko nepřesvědčilo, ale stále má několik dnů, aby vychytalo mouchy a nastoupilo do úvodního duelu mistrovství světa v ideálním rozpoložení.

Sestavy:

Španělsko: De Gea; Odriozola (46. Nacho), Pique, Ramos, Jordi Alba (76. Iago Aspas); Busquets, Thiago (46. Koke), Silva (60. Marco Asensio), Isco (46. Lucas Vazquez), Iniesta a Rodrigo (60. Diego Costa).

Tunisko: Balbouli; Bronn, S. Ben Youssef, Meriah, Maaloul (58. Haddadi); Skhiri, Sassi, Khaoui (62. Ben Amor), Badri (78. Benalouane), Sliti (69. Khalifa), F. Ben Youssef (90. Srarfi).

Branka: 84. Iago Aspas.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace