Iago Falqué hráčom Raya Vallecano

Iago Falqué (© london24.com)

V poslednej dobe sme boli svedkami viacerých odchodov "na trase" Primera División - Premier League, občas je to ale aj naopak. Po prestupe Garetha Balea do Realu Madrid, prichádza z Tottenhamu do najvyššej španielskej futbalovej súťaže ďaľší hráč...

Minimálne rok si dres Raya Vallecano bude obliekať Iago Falqué. Rodák z Viga je hráčom Tottenhamu Hotspur od januára 2012, v anglickej lige sa ale nedokázal presadiť a tak si vyskúša už tretie hosťovanie v priebehu dvadsiatich mesiacov. Druhú polovicu minulej sezóny odohral v Almeríi, do svojej rodnej vlasti sa vracia aj teraz.

Reprezentant Španielska vo viacerých mladších kategóriách prichádza do Madridu na ročné hosťovanie, podľa viacerých médií bude mať po sezóne 2013/2014 Rayito možnosť získať tohto futbalistu aj na trvalý prestup. Nie príliš lichotivá finančná situácia klubu však túto možnosť skôr vylučuje.

23-ročný Iago Falqué začínal svoju seniorskú kariéru v drese Barcelony B. Štyri roky bol aj členom kádru Juventusu Turín, kde sa ale podobne ako v Tottenhame výraznejšie nepresadil. Tréner Paco Jémez sa ale po viacerých letných odchodoch tejto posile potešil a do konca prestupového obdobia by chcel doriešiť ešte príchod ďaľších troch futbalistov.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace