Iñaki Williams o přestupu neuvažuje

Iñaki Williams v dresu španělské reprezentace do 21 let (© marca.es)

Athletic začíná sezónu i s Iñaki Williamsem, kolem něhož krouží několik nápadníků. Sám fotbalista se nechal slyšet, že o změně dresu neuvažuje.

"Jsem, kde chci být, přestup v hlavě vůbec nemám. Jsem v týmu, kde spíše než spoluhráče mám kamarády," uvedl 23letý křídelník, jenž vyniká zejména svou rychlostí. "V Athleticu jsem spokojený."

Pantera z Lezamy, jak se Iñaki Williamsovi přezdívá, dlouhodobě sledují kluby jako Liverpool, Borussia Dortmund či Inter Milán. Opora baskických Lvů k tomu říká: "Že je o mě zájem, mě těší, ale soustředím se jen na sebe. Chci na sobě pracovat a každým dnem se zlepšovat, abych mohl dělat radost lidem, kteří chodí na San Mamés."

Výkupní klauzule Iñaki Williamse má hodnotu 50 milionů eur, což se v době, kdy padají rekordní přestupové cifry, jeví jako přijatelná částka za hráče, který může vyrůst v superstar. Není proto vyloučeno, že se zájem některého z velklubů promění v konkrétní nabídku.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace