Ibai Gómez se vrací do Athleticu. Klub ho koupil z Alavésu

Ibai Gómez (© marca.es)

Ibai Gómez mění dres. Šikovný hráč již nebude hájit barvy Alavésu, protože se vrací do Athleticu, jak obě strany potvrdily.

Celek z Bilbaa za něj zaplatil 4 miliony eur poté, co samotný fotbalista odmítl nabídku Alavésu na prodloužení smlouvy, která měla platnost do konce letošní sezóny.

Ibai Gómez již v Athleticu mezi roky 2010 a 2016 působila  za Lvy nasbíral více než sto soutěžních startů. Dnes se staronovému zaměstnavateli upsal do léta 2022.

Devětadvacetiletý křídelník má pomoci Athleticu k záchraně. Tým vedený Gaizkou Garitanem se pohybuje na hraně sestupového pásma a reálně mu hrozí pád o kategorii níže. Společně s Barcelonou a Realem Madrid (pokud nepočítáme Leganés, Gironu a Huescu, kluby, které rovněž nesestoupily, ale hrají La Ligu jen krátkou dobu) je přitom Athletic jediným klubem, který z nejvyšší soutěže nikdy nesestoupil.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace