Ideální sestava 23. kola Primera División

Jedenáct nejlepších 23. kola Primery (© ligabbva.com)

Jak by vypadala ideální jedenáctka uplynulého kola Primera División?

Racing dokázal obrat o dva body rozjeté Atlético. Největší zásluhu na tom má brankář Toño, jehož výkon lze bez nadsázky označit jako bezchybný a dokonalý.

Nélson se po vážném zranění vrátil na hřiště a hned zajistil Betisu parádní trefou tři body proti Athleticu. V dobrých představeních pokračuje i levý bek Valencie Mathieu, defenzivní trojku doplňují Paulo da Silva, jehož branka dala Zaragoze tolik potřebnou naději na záchranu.

Isco a Toulalan zářili v dresu Málagy proti Mallorce, návrat na Reyno de Navarra si užívá znovuzrozený Raúla García. Beñat přitahuje stále více pozornosti a Michu je i nadále největším překvapením soutěže mezi střelci. Tolik ke složení nejlepší záložní řady 23. ligového víkendu.

Dejan Lekić dvakrát rozvlnil síť Víctora Valdése, Cristiano Ronaldo zaznamenal hattrick do branky Levante. Právě tato ofenzivní dvojice nejlepší jedenáctku kola uzavírá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace