Ienaga se těší na debut v La Lize

Akihiro Ienaga (© marca.es)

Mallorca dopsala během ledna na soupisku jedinou posilu, kterou je překvapivě Akihiro Ienaga.

Japonský fotbalista přišel na Iberostar Estadi v polovině prosince, podle původní dohody měl vzápětí odejít na hostování do jiného klubu, protože ostrované už měli obsazená všechna tři místa pro cizince mimo Evropskou unii. To se ale změnilo předčasným ukončením hostování Fernanda Cavenaghiho z Bordeuax.

Ienaga tak byl dopsán na soupisku a debutovat by mohl už o víkendu na Reyno de Navarra, kde se Mallorce postaví Osasuna.

Čtyřiadvacetiletý záložník se prvního startu ve španělské lize nemůže dočkat: "Čím dříve budu debutovat, tím lépe, ale nejdůležitější pro mě je pracovat naplno každý den. Trenér mi vysvětlil, jak Mallorca funguje. Také mi řekl, že se mnou počítá na levou stranu nebo na střed. Věřím, že se životu i fotbalu ve Španělsku přizpůsobím co nejrychleji. Až do května nás čeká důležitá odvetná část sezóny. Máme kvalitní tým, který může vítězit. Snad se nám to povede už proti Osasuně."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace