Iglesias Villanueva znovu chyboval, tentokrát poškodil Tenerife

Penalta? Podle Iglesiase ano (© marca.es)

Iglesias Villanueva se jen pár dnů po přehlédnutém gólu Lionela Messiho do sítě Valencie znovu stává terčem kritiky, a to kvůli další velké chybě, kterou předvedl v odvetném zápase šestnáctifinále Copa del Rey Espanyol - Tenerife.

Ve 34. minutě napřáhl z dálky domácí útočník Álvaro a hráč Tenerife Jorge Sáenz jeho pokus zblokoval rukou zhruba metr před velkým vápnem. Iglesias ale nepochopitelně ukázal na značku pokutového kopu. Espanyol i díky proměněné penaltě druholigového soupeře porazil 3-2 a po bezgólovém prvním utkání těsně postoupil.

"Cítíme naprostou bezmoc. Byla to velká chyba rozhodčího, záběry mluví jasně. Nerad mluvím o rozhodčích, ale jednou to přijít muselo. Může se stát, že bude penalta nařízena chybě, ale ne po ruce, která byla viditelně mimo velké vápno. Musíme se pokusit na vše zapomenout a soustředit se na další zápas," neskrýval své rozhořčení trenér Tenerife José Luis Martí.

Iglesias Villanueva přitom nebyl od místa přestupku daleko, přesto rozhodl špatně. Šéf rozhodčích Sánchez Arminio 42letého arbitra po střetnutí na Mestalle bránil a vyloučil možnost potrestání. Bude tolerovat i další kiks zkušeného arbitra?

Podívejte se na chybně nařízený pokutový kop:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující

Top plkálisti dnes

1. Jordi Alba 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace