Illarramendi se dočkal nové smlouvy i kapitánské pásky

Asier Illarramendi s prezidentem Realu Sociedad Jokinem Aperribayem (© marca.es)

Hned dvě dobré zprávy vylepšily léto Asieru Illarramendimu. Záložník Realu Sociedad podepsal prodlouženou smlouvu a od nadcházející sezóny bude nosit kapitánskou pásku.

Osmadvacetiletý středopolař byl na Anoetě vázán do roku 2021, nově bude oblékat dres Errealy ještě o dva roky déle, tedy do léta 2023. Kromě zvýšení platu narostla i hráčova výkupní klauzule, a to z 35 na 70 milionů eur.

"Mám velkou radost, protože jsem si prodloužení smlouvy přál. Chci hrát za Real Sociedad, dokud mi to tělo dovolí," prohlásil klíčový muž týmu. Když Xabi Prieto ve svém posledním utkání před ukončením kariéry předával Illarramendimu kapitánskou pásku, bylo to symbolické předání štafety. Nyní bude Illarra prvním kapitánem Realu Sociedad, jehož je stejně jako jeho předchůdce odchovancem.

"Necítím se kvůli tomu pod tlakem, naopak je to něco velmi hezkého. Dosud jsem zažil dva kapitány - Mikela Aranburua a Xabi Prieta. Oba byli vzorem na hřišti i mimo něj a já věřím, že půjdu v jejich stopách," dodal Illarramendi.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace