Iňigo Martínez : Bude ťažké ustrážiť Falcaa

Iňigo Martínez (© wordpress.com)

V ôsmom kole Primera División je na programe okrem iného aj zápas Real Sociedad - Atlético Madrid. Obranca domácich Iňigo Martínez Berridi vie, kto bude pre jeho tím najviac nebezpečný. Nik iný ako Radamel Falcao...

"Je to veľmi dobrý útočník. Silný na lopte, kompletný. Túto sezónu začal vo veľkom štýle, myslím, že už teraz patrí medzi najlepších útočníkov na svete. Bude ťažké ustrážiť ho. Pre mňa osobne je veľkou výzvou hrať proti nemu," zneli prvé slová stopéra, o ktorého mala v lete záujem aj slávna Barcelona.

Real Sociedad San Sebastian podľahol Atléticu Madrid vysokým skóre 0:4 v januári tohto roka, hattrickom sa v stretnutí zaskvel práve Radamel Falcao, takže Iňigo Martínez asi vie o čom hovorí.

"Atlético má mnoho veľmi dobrých futbalistov, ale najväčšie nebezpečenstvo bude zrejme hroziť od Falcaa. Doma sme ale veľmi silní, preto verím, že aj tento zápas môžeme vyhrať. Na našom štadióne sa vždy dostávame do viacerých šancí, nech hráme proti komukoľvek. Určite tomu bude tak aj zajtra, musíme sa sústrediť hlavne na to, aby sme využili čo najviac z nich a strelili viac gólov ako náš súper," dodal 21-ročný rodák z Ondarroa.

Zajtrajší zápas na štadióne Anoeta má úvodný výkop o 21:30 hod. Komu sa v ňom bude dariť ? Bude mať viac dôvodov na úsmev Iňigo Martínez, alebo Radamel Falcao ?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace