Isco a Marcelo? Není v tom nic osobního, tvrdí Solari

Santiago Solari (© as.com)

Santiago Solari znovu překvapil, když nenasadil do základní sestavy proti Betisu Isca a Marcela. Oba hráči strávili celý zápas na lavičce, trenér Realu Madrid ale odmítá, že by měl se zmíněnými fotbalisty osobní spory.

"Hrají ti, kteří hrají. Jsme tým včetně těch, kteří do zápasu nenastoupí. Zůstáváme ve třech soutěžích a každé tři dny máme zápas," reagoval Solari na otázku novinářů, proč nevyužil služeb Isca a Marcela.

Real Madrid i v oslabené sestavě vyhrál na půdě Betisu 2-1 a Solari pokračoval ve vysvětlování: "Nechci se opakovat, ale není v tom nic osobního. Nastoupit může každý, všichni jsou součástí mužstva. Říkám to od chvíle, co jsem do funkce nastoupil, na tom se nic nemění."

Zejména záložník Isco nastupuje pod Solarim sporadicky, což vyvolává spekulace o jeho možném odchodu. Šestadvacetiletý šikula je spojován s kluby z Anglie či Itálie. O Marcela se prozměnu zajímá turínský Juventus, kde by se brazilský reprezentant mohl znovu setkat s Cristianem Ronaldem, s nímž ho pojí nejen působení v Realu Madrid, ale také velké přátelství.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace