Isco rozvířil zvěsti o odchodu z Realu Madrid

goal.com Isco v dresu Realu Madrid

Španělský reprezentační útočník využil přestávky v La Lize a možnosti několika denního odpočinku pro hráče, kteří nebyli povolání k národním týmům, a odcestoval do Florencie. S Violou byl přitom v posledních měsících několikrát spojován. Náhoda?

Pauzu v La Lize, způsobenou reprezentačním dvojutkáním a svolení trenéra Ancelottiho s tím, že hráči nepovolání k národním týmům mají několik dní volno, využil každý z hráčů odlišně. Francisco Román Alarcón Suárez, známý také jako Isco, odcestoval do Toskánska. Byla to pouhá cesta za odpočinkem nebo snad pracovní výlet? V uplynulých měsících totiž byla dvaadvacítka Realu Madrid několikrát spojována s přestupem do Fiorentiny.

Iscovi vyprší smlouva v Realu Madrid na konci příští sezóny a jelikož zatím nedošlo k jejímu prodloužení, může španělský reprezentant hledat zájemce o své služby. Mohla by se stát Fiorentina jeho prvním zahraničním angažmá? Viola prožívá povedenou sezónu a jen čtyři body ji aktuálně dělí od účinkování v příštím ročníku některého z evropských pohárů. Navíc je ve Fiorentině na hostování Iscův bývalý spoluhráč Alvaro Odriozola, který zvažuje možnost setrvání o další rok.

Isco v Realu podobně jako další útočníci, snad s výjimkou Benzemy, paběrkuje a sbírá minutky. Carlo Ancelotti se ho při svém nástupu na lavičku snažil začlenit do sestavy, ale rodák z Malagy se nechytil. „Je to velice komplikovaná záležitost na osobní i technické úrovni,“ okomentoval pak vztah s hráčem trenér. Od té doby je Isco téměř neviditelný. Na svém kontě má čtrnáct startů ale jen tři v základní sestavě a pouhé dvě branky.

Kromě italské Fiorentiny stále věří ve velkou budoucnost hráče také španělská Sevilla, která prostřednictvím trenéra Lopeteguiho Isca obdivuje a staví na špici pyramidy možných posil. Pokud bude andaluzský klub schopen splnit nemalé platové požadavky Isca, 6 milionů eur ročně, nic by nemuselo bránit ani jeho přechodu do Sevilly.

 

Další aktuální novinky o Realu Madrid a exkluzivní články najdete na BilyBalet.cz

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace