Já a Giroud? Jako formule 1 a motokára, srovnává Benzema

Karim Benzema a Olivier Giroud (© as.com)

Karim Benzema svérázně odpověděl na srovnání s krajanem Olivierem Giroudem.

Giroudovi se sice příliš nedaří na klubové scéně, v reprezentačním dresu je však úspěšný. S 39 góly je historicky třetím nejlepším střelcem Francie hned po Henrym a Platinim. Třiatřicetiletý forvard Chelsea tak dokonale využívá faktu, že Benzema byl z národního týmu před čtyřmi roky vyřazen a od té doby marně čeká na pozvánku.

"Nemůžeme srovnávat formuli 1 a motokáry," reagoval o rok mladší Benzema na srovnání obou fotbalistů v rozhovoru přes Instagram. "Snařím se k němu být milý, ale vím, že ta formule 1 jsem já. Daří se mu v reprezentaci, protože kolem sebe má skvělé hráče jako Griezmanna nebo Mbappého. Nezáří, nepředvádí úžasné věci, ale má své přednosti. Líbí se každému styl, jakým hraje? Nevím."

Část fanoušků oporu Realu Madrid za výrok zkritizovala, na Benzemovu obranu vystoupil jeho agent Karim Djaziri: "Všichni, kteří se můžou zbláznit kvůli Benzemově výroku v přenosu, který živě sledovalo 160 tisíc lidí a celkově více než milion, jsou těmi samými, kteří následně opěvují Zlatana (Ibrahimoviće - švédského útočníka, který je proslulý sebevědomými výroky), když řekne některou ze svých frází."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace