Jako by se jejich cesty nikdy nerozdělily...

Lionel Messi a Cesc Fàbregas si rozuměli už před lety (© marca.com)

Spolupráce Cesca Fàbregas a Lionela Messiho fungovala v minulosti, funguje dnes a zdá se, že bude fungovat i v příštích letech.

Když Barcelona nedávno oficiálně potvrdila, že španělského středopolaře koupila z Arsenalu, argentinský štírek byl jedním z těch, koho to potěšilo nejvíce. Mezi oběma je pouto, které bylo na dlouhé roky, které Fàbregas odkopal v řadách The Gunners, přetrženo.

Oba čtyřiadvacetiletí hráči k sobě mají blízko i po osobní stránce. Byl to totiž právě Cesc Fàbregas, kdo se rodáka z Rosaria "ujal" v jeho začátcích v Can Barça. Messi na to nezapomněl a kamarádovi se chystá vše splatit i s úroky. Třeba formou přihrávek na góly.

Fàbregas strávil v Arsenalu osm let, během nichž dosáhl s Kanonýry na dvě trofeje. Na stejný počet trofejí mu po návratu do Barcelony stačil týden. V Supercopě proti Realu Madrid dostal na Nou Campu pouze pár minut na díky Marcelovi pořádně bolavé rozkoukání se, v Super Cupu už přispěl k triumfu nad Portem gólem. Po skvělé asistenci Messiho.

Ligový debut měl Fàbregas snový, pod výhru 5-0 nad Villarrealem se opět podílel jednou brankou. Není žádným překvapenm, že znovu po geniálním pasu argentinské desítky. Dynamické duo z akademie La Masía svými kousky bavilo už v žácích, nyní se historie opakuje, ale už ve velkém fotbale. Kdo Messiho a Fàbregase zastaví?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace