Jakobsen ukončil kung-fu zákrokem Martínu Cáceresovi sezónu, Sevilla přišla i o Rakitiće

Zákrok Michaela Jakobsena na Martína Cácerese (© marca.es)

Sevilla bude s největší pravděpodobností muset dohrát letošní sezóny bez Martína Cácerese a Ivana Rakitiće, oba fotbalisté skončili po zápase v Almeríi v nemocnici.

Nervionenses sice na Estadio de los Juegos Mediterráneos zvítězili díky brance Renata těsně 1-0, čímž se přiblížili postupu do Evropské ligy, přišli však o dva klíčové fotbalisty.

Martín Cáceres doplatil na brutální zákrok Michaela Jakobsena ve stylu kung-fu, za který by se nestyděl ani legendární propagátor bojových umění Bruce Lee. Dánský obránce, jenž byl "odměněn" červenou kartou, při něm levou kopačkou zasáhl Uruguayce do obličeje, což zůstalo bez následků, pravým kolenem však Martínu Cáceresovi zlomil žebro a poranil ledvinu.

Jakobsen se dnes byl v nemocnici zraněnému protihráči omluvit. "Už jsem viděl opakované záběry. Ten kluk nešel do souboje s cílem někoho zranit. Řekl jsem mu, že není problém. Takové věci se na hřišti občas stávají a dál to nemá cenu řešit," uvedl Martín Cáceres.

Trenér Sevilly Gregorio Manzano nebude muset improvizovat pouze na pozici pravého beka, utkání v Almeríi totiž nedohrál ani Ivan Rakitić. Chorvatský reprezentant má zlomený prst na noze, což znamená minimálně měsíční pauzu. Rakitić od svého zimního přestupu ze Schalke odehrál v dresu Andalusanů 13 zápasů, během kterých nasbíral 5 branek a 3 asistence.

Podívejte se na zákrok Michaela Jakobsena na Martína Cácerese:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace