James: Proč nehraji? Dobrá otázka, sám bych to rád věděl

James (© marca.es)

James Rodríguez se překvapivě objevil v základní sestavě Realu Madrid v utkání proti Realu Sociedad. Pro kolumbijského záložníka šlo o první ligový start od 19. října minulého roku.

Samotný fotbalista uvedl, že nemá s trenérem Zinédinem Zidanem žádný problém, ale zároveň marně hledá na otázku, proč do posledních dvaceti mačů v soutěži nezasáhl ani na minutu.

"Se Zidanem jsem nikdy problém neměl. Máme normální vztah - pracovní. Proč nehraji? Dobrá otázka, sám bych to rád věděl. (smích) Pokud vyhrajete s určitými hráči trofeje, nemáte důvod do týmu zasahovat. Pokud vám trenér nedává pravidelnou porci minut, je těžké něco změnit. Během několika minut na hřišti nemůžete ukázat, co umíte. Lidé z fotbalového prostředí vědí, o čem mluvím. Snažím se tvrdě pracovat, abych byl připraven v případě, že dostanu šanci," řekl James.

Brzy 29letý záložník se ohradil proti kritice, která zpochybňuje jeho příštup: "Říká se o mně hodně věcí a většina je lež. Nejvíce mi vadí, že se zpochybňuje má profesionalita, to nemohu přijmout. Jsem velký profesionál, proto jsem se dostal až sem. Hlídám se jako nikdo jiný, každý den trénuji naplno. Pořád se chci zlepšovat. Vždy je nepříjemné, když musíte poslouchat lži. Ale nejdůležitější je názor rodiny a lidí, kteří mě znají."

"Je jasné, že nepatřím mezi klíčové hráče. Budoucnost? Nevím, co se stane. Ale pokud bych dostal tu možnost, vyberu si klub, kde bych mohl ukázat své kvality."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace