Jarošík výsledky Zaragozy nechápe

Jiří Jarošík v souboji s Cristianem Ronaldem. (© as.com)

Zaragoza se stále potácí v dolních patrech tabulky nejvyšší soutěže, což se nelíbí Jiřímu Jarošíkovi.

Maños přitom zdolali Real Sociedad brankou z nastaveného času, což měl být impuls k lepším výsledkům, jenže se stal pravý opak. Zaragoza v dalším zápase utrpěla debakl na půdě Espanyolu.

"Nechápu, co se stalo. Nemám vysvětlení, proč hrajeme tak špatně. Možná, že jsme si po výhře nad Realem Sociedad mysleli, že vše půjde samo, ale Espanyol nám ukázal, že musíme za dosažení cíle, kterým je záchrana, ještě tvrdě bojovat. Je nepochopitelné, že odevzdáváme body tak snadno. V neděli to byl možná náš nejhorší výkon v sezóně," uvedl Jarošík.

Jeden ze dvou českých zástupců v La Lize má na stadionu La Romareda smlouvu do konce sezóny. Jarošík ujistil, že nemá v plánu klub v lednu opustit, a zároveň přiznal, že by mohlo dojít k prodloužení kontraktu: "Chci pomoci Zaragoze k záchraně. Kéž by se opakovala loňská sezóna, kdy jsme se i přes potíže udrželi. V Segundě hrát nechci. Pokud bychom měli o deset bodů více, jednání o nové smlouvě by probíhala, ale teď je na to příliš brzy."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace