Je jako můj bratr, říka ke konkurentovi Negredovi Soldado

Soldado a Negredo - konkurenti i přátelé (© superdeporte.es)

Roberto Soldado a Álvaro Negredo jsou velkými konkurenty, útočník Valencie ale přiznává, že je zároveň pojí silné přátelství.

To vzniklo v době, kdy oba působili v Realu Madrid Castilla. Nyní proti sobě na dálku bojují v dresech Sevilly a Valencie o místo v národním týmu.

Zatímco na loňské mistrovství Evropy jel Sevillista Negredo, pro letošní Pohár FIFA vyhrál přetlačovanou Soldado. "Když jsem se to dozvěděl, volal jsem Negredovi, abych ho povzbudil. Už dlouhou dobu je jako můj bratr. Vždy se ke mně choval dobře, v národním týmu, kde je déle, mi vše ulehčil," říká Soldado.

Forvard Valencie se podílel na úvodní výhře Španělska na turnaji nad Uruguayí jedním gólem, podle jeho slov by ale Negredo byl na jeho místě stejně úspěšný: "Vloni to bylo opačně, já zůstal za dveřmi, zatímco on jel na mistrovství Evropy. V reprezentaci může být kdokoliv z nás a vždy bude hrát na stejné úrovni jako ten druhý. Šanci dostane každý. Letos jsem to byl já, i když Álvaro by si to taky zasloužil."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace