Jedenáctka budoucnosti La Ligy

Marco Asensio (© marca.es)

La Liga je plná mladých fotbalistů, kteří jsou už nyní důležitými členy svých týmů. A v příštích deseti letech se mohou stát hlavními hvězdami soutěže.

Jak by vypadala nejlepší jedenáctka složená z mladých pušek, jejichž věk nepřekročil 22 let?

Prostor mezi třemi tyčemi by patřil Kepovi z Athleticu, nástupci dlouholeté opory baskických Lvů Gorky Iraizoze.

Budoucnost v obraně může nabídnout stejné příjmení Hernández, ale odlišné osudy. Zatímco stoper Lucas se rozhodl zůstat v Atléticu Madrid, jeho bratr Theo zamířil ke konkurenčnímu Realu Madrid. Ten získal také další naději - Jesúse Valleja. Defenzivní čtyřku doplňuje Álvaro Odriozola z Realu Sociedad.

Saúl je i přes mladý věk již zavedenou značkou a každým rokem se pod vedením Chola Simeoneho zlepšuje. V záloze talentů si může užívat doprovodu Carlose Solera z Valencie a Dani Ceballose z Realu Madrid.

Emre Mor, nová tvář v La Lize a hvězdná posila Celty Vigo, Ousmane Dembélé, druhý nejdražší hráč historie, jenž o svých kvalitách bude chtít přesvědčit v Barceloně, a hvězda úvodu letošní sezóny Marco Asensio jsou útočnou trojkou.

Jedenáctka budoucnosti La Ligy:

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace