Jedl jsem Nutellu rovnou ze sklenice, vzpomíná Cassano. V Realu Madrid přibral 14 kilogramů

Antonio Cassano (© marca.es)

Antonio Cassano se vrátil k nepodařenému působení v Realu Madrid.

Italský fotbalista strávil na Bernabéu období mezi roky 2006 až 2008, stihl ale jen 29 utkání s bilancí 4 branek a 3 asistencí. V úspěšnějším angažmá mu zabránila špatná životospráva, kvůli které byl ze strany klubu několikrát pokutován.

"Shodil jsem 12 kilogramů, ale když přišel (Fabio) Cannavaro, znovu jsem je nabral. Nutella byla jedním ze sponzorů a každý měsíc nám darovala pět kilogramů svého produktu. Když tým přebral (Fabio) Capello, dal jsem ve dvou zápasech dva góly a cítil se jako král světa. Pak mě ale vystřídal proti Lyonu, pohádal jsem se s ním v Jerezu a vyřadil mě z kádru. Během sedmi měsíců jsem přibral 14 kilogramů. Jedl jsem Nutellu po lžicích rovnou ze sklenice a všechno mi bylo jedno. Bylo to nechutné," vzpomíná Cassano.

"Kvůlli Capellovi mi to je líto, protože je to člověk, kterého mám opravdu rád," dodává na adresu kouče, o němž kdysi řekl, že je "falešnější než peníze z Monopoly".

Chuť k jídlu neopustila 38letého Cassana ani po konci kariéry. "Jsem na jídle pořád závislý. Když jsem žil v hotelu, spřátelil jsem se s jedním z čísníků. Jeho úkolem bylo, aby mi po sexu přinesl tři nebo čtyři cornetti (italské croissanty)," uvádí ve své knize. "Přinesl je ke schodům, já přivedl dívku a udělali jsme obchod. On si vzal dívku a já do sebe nacpal cornetii. Sex a jídlo - dokonalý večer."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace