Jesé nemá o budoucnosti jasno

Jesé Rodríguez (© marca.es)

Jesé Rodríguez v uplynulé sezóně Segunda División zářil. A stejně si vede i na právě probíhajcím mistrovství světa hráčů do 20 let.

Jenže ani to dvacetiletému křídelníkovi zatím neotevřelo dveře do prvního týmu Realu Madrid. Dá Bílý balet největšímu talentu z rezervy šanci, nebo skončí jako řada ostatních, kteří museli hledat štěstí jinde? V tom nemá jasno ani samotný hráč, jemuž dochází trpělivost.

Jisté je jedno. Jesé chce pravidelně hrát. A přestože sám několikrát řekl, že Real Madrid je jeho první volbou a splněným snem, pokud mu už v nadcházející sezóně nezaručí minuty na prvoligovém hřišti, bude chtít změnu působiště. Na Bernabéu má smlouvu do roku 2014.

"Nevím, co chce klub. Předpokládám, že bude chtít prodloužení smlouvy, ale já ještě jasno nemám. Nebudu lhát. Až přijde čas, promluvíme si. Cítím, že jsem se hodně zlepšil a fotbalově dospěl. Nechci na svou šanci čekat do nekonečna. Už v uplynulé sezóně jsem udělal hodně pro to, abych si zahrál za první tým, ale nikam to nevedlo," řekl Jesé novinářům, kteří mají jasno, že ho čeká zářivá budoucnost. Ale v jakém dresu?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace