Jesé se vrátil do Las Palmas a prozradil, že Mbappé touží po přestupu do Realu Madrid

Jesé (© marca.es)

Zajímavou posilu oznámil druholigový celek Las Palmas, jenž do svých řad zlákal křídelníka Jesého.

Přestože nabídka ostrovanů nedosahovala finanční úrovně těch ze strany Kodaně, Cruz Azul či klubů z Turecka, zvolil Jesé právě ji. Na Gran Canarii se totiž narodil, a tak ho k místu váže citové pouto. 

Kariéru Jesého ovlivnily zdravotní potíže, po kterých nedokázal naplnit předpoklady o hvězdné kariéře. Brzdily jej také osobní problémy. Ve slavném PSG skončil na konci minulého roku, angažmá v Las Palmas bere jako možnost ukázat, že stále může být platným hráčem: "Budu tvrdě pracovat a bojovat, ale nemůžu do toho jít bezhlavě. Budu potřebovat určitý čas, abych nabral kondici a mohl se ukázat v nejlepším světle. Nabídka Las Palmas nebyla ekonomicky nejvýhodnější, ale už jsem pochopil, že v životě nejde jen o peníze, nejsou tím nejdůležitějším," uvedl Jesé Rodríguez.

Stále teprve 27letý fotbalista podpořil spekulace o možném přestupu Kyliana Mbappého do Realu Madrid. Útočník PSG údajně po přesunu na Bernabéu touží: "Opravdu chce do Realu Madrid přestoupit. Jeho idolem vždy byl Cristiano Ronaldo. Miluje Madrid. Jsem si jistý, že jednoho dne dres Realu Madrid oblékne."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace