Ještě titul nemáme, varuje Guardiola

Pep Guardiola (© as.com)

Barcelona výhrou na hřišti Villarrealu dokonale využila prohry Realu Madrid se Sportingem. Pep Guardiola ale varuje před příliš velkým optimismem.

"Nelíbily se mi oslavné pokřiky fanoušků. Je to nedostatek respektu vůči Villarrealu a Realu Madrid. Pokud se s osmibodovým náskokem osm zápasů před koncem soutěže považujete za držitele titulu, pak na to můžete akorát doplatit," uvedl Guardiola po vítězství 1-0, o které se postaral Gerard Piqué.

"Je to dobrý náskok, ale ve fotbale se už udály větší obraty. Real Madrid se nevzdá a bude bojovat do poslední chvíle. Je však samozřejmé, že je lepší mít osmibodový náskok než pětibodový nebo dvoubodový."

Trenér Katalánců zároveň uvedl na pravou míru vlastní slova z rozhovoru pro DVD, které chystá italská Brescia ke stému výročí svého založení, v němž uvedl, že se "jeho čas v Barceloně chýlí ke konci".

"Víte, že jsem neřekl nic nového. Když jste v Barceloně tři čtyři roky, tak máte blíže ke konci než k pokračování. Odejdu, až nebudou dobré výsledky a nebudu mít více sil, nic dalšího v tom není. Neřekl jsem, že končím. Byl tam reportér stanice RAI, který se zachoval šikovně, zatímco já hloupě. Jsem mladý a musím se z toho poučit."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace