Jesús Gámez má zlomenou čelist, Maresca a Duda oslavili jubilea

Ošetřovaný Jesús Gámez (© marca.es)

Málaga padla v důležitém utkání v domácím prostředí se Zaragozou, Andalusané navíc přišli o Jesúse Gámeze. Enzo Maresca a Portugalec Duda oslavili fotbalové kulatiny.

Jesús Gámez musel odstoupit ze hry krátce před koncem prvního poločasu, střet s hostujícím bekem Paredesem odnesl zlomenou čelistí, což ho vyřadí ze hry na 4 až 6 týdnů.

Záložník Duda přepsal své osobní statistiky, souboj se Zaragozou byl už jeho 200. v nejvyšší soutěži. Osmadvacetkrát si v Primeře zahrál v dresu Sevilly, zbylých 172 zápasů má na kontě za Málagu, což mu dává šanci překonat klubový rekord Fernanda Sanze, jenž reprezentoval modrobílé 205krát.

Fotbalové kulatiny oslavil také Enzo Maresca, který v porovnání s Dudou dosáhl na poloviční cifru, tedy 100 zápasů. Na rozdíl od Portugalce jich ovšem většinu (96) absolvoval v barvách Sevilly, za Málagu, kam přestoupil před několika týdny, zatím stihl pouze čtyři.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace